Milevsko pro život i pro dovolenou

fotbal, americký fotbal, ragby, atletika, hasičská cvičení

Letní stadion se sestává z travnatého fotbalového hřiště 66x100 m s atletickým antukovým oválem dlouhým 400 m se čtyřmi dráhami, pro běh na 100 m je drah šest. V zámezí za fotbalovými sítěmi je dále sektor pro vrh koulí, pro skok daleký a skok vysoký. Na západní straně stadionu je tribuna pro 1500 diváků.

Pod tribunou se nachází veškeré zázemí pro sportovce.
V tribuně je také bufet s občerstvením.

Hřiště s umělým trávníkem III. generace se zásypem
z gumového granulátu má rozměry 60x100 m. Hřiště tvoří plnohodnotnou náhradu hřiště s přírodním trávníkem a je využíváno za nepříznivých klimatických podmínek a
v zimním období. Hřiště má atestaci FAČR a může být využíváno k soutěžním utkáním všech soutěží řízených FAČR. Na hřišti je osvětlení šesti světelnými body
s intenzitou světla minimálně 200 luxů. Tribuna je tvořena stáním na opěrné zdi, která překonává terénní převýšení. Zázemí pro hráče se sociálním zařízení a toalety pro diváky jsou umístěny v objektu v těsné blízkosti.

Na letním stadionu se okolo fotbalového hřiště s živou trávou nachází atletický ovál s atletickými sektory, konkrétně pro skok vysoký, skok daleký, vrh koulí.

Atletický ovál má antukový povrch a nachází se na něm
6 drah pro běh na 100 m, a dále 4 oválné dráhy s délkou
400 m. Sektor pro skok daleký a vysoký je taktéž antukový a nachází se za jižní brankou hřiště. Sektor pro vrh koulí je škvárový.

Kontakt

Zdeněk Pávec
správce letního stadionu
+420 722 642 384

Zpět na sport

Chcete vědět co se děje?

Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.